twitter
Is jouw internet up-to-date

Contact

Dit is de eerste publieke release van de Internet.nl portal. We ontvangen graag feedback van je op de functionaliteit en werking van de website.

Als je een vraag hebt over de hier gepromote internetstandaarden, de Internet.nl portal zelf of de initiatiefnemers van dit platform, dan vind je waarschijnlijk een antwoord bij de "veelgestelde vragen" of op een van de andere pagina's:

Heb je een vraag over veilig internetgebruik in het algemeen, dan kun je op deze site terecht:

En heb je op een van de tests geen 100% score gehaald, dan kun je het beste eerst contact opnemen met je internet- of hosting-provider of de systeembeheerder. Bij de testresultaten staat aanvullende informatie voor de uitkomsten en ook bij wie je in het algemeen moet zijn met vragen en eventuele problemen.

Heb je desondanks nog steeds geen antwoord kunnen vinden op je vraag, dan kun je gerust contact opnemen met het Platform Internetstandaarden:

E-mail: vraag@internet.nl

Platform Internetstandaarden
p/a ECP
Overgoo 13
Postbus 262
2260 AG Leidschendam

KvK-nummer: 27169301

Open Internet NL (http://open.internet.nl) is geen onderdeel van het project Internet.nl. Het is een separaat initiatief van Internet Society Nederland. Vragen en reacties daarover kunt u sturen naar voorzitter [at] isoc.nl.